Ovimtrans infiintat in 2003, firma de transport international de persoane, cu sediul central in Falticeni are o mare experienta in acest domeniu. Experienta firmei este garantata de actionariatul firmei care este reprezentat de catre firma S.C. Ovimtrans S.R.L., cu sediul in Falticeni. Fondata in 2003 aceasta are peste 13 de ani de experienta in transportul de pasageri in Italia, realizand atat servicii locale dar si de curse lungi, nationale si internationale.

In 2003,s-a realizat primul transport de calatori din Romania, acum aceasta cursa efectuandu-se saptamanal. Ovimtrans se dedica in totalitate transportului de calatori. Detinem garaje si locatii proprii ,aflate in Italia-Milano,intr-o zona foarte buna,care comunica cu Italia cu acces. In acest moment,rezervarile pentru calatorie se pot face la agentia noastra din Romania.

Ovimtrans ofera plecari saptamanale de joi pana sambata,destinatiile in Italia fiind peste 20 iar in Romania peste 50 de localitati. Departamentele firmei: Trafic si Comercial, complet informatizate,contribuie 24 ore pe zi,la buna desfasurare a activitatii,colaborand in fiecare moment cu clientii la fiecare solicitare.

Echipa noastra va sta la dispozitie 14 de ore pe zi:

Departamentul comercial: cu o experienta vasta dedicata transportului de calatori.

Soferii: Siguri si profesionisti,in contact direct si permanent cu sediile centrale furnizand informatii,asigurand operativitate.

Asistenta: O echipa de mecanici si angajati de serviciu asistand 365 de zile pe an microbuzele, pentru ca siguranta si comoditatea calatorilor sa fie la cele mai inalte standarde.

Putem rezuma serviciile firmei fata de clienti in trei cuvinte definitorii: SIGURANTA; COMODITATE SI EFICIENTA.